• 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1
Triangle 1 Created with Sketch. Te koop Triangle 1 Created with Sketch. €395.000 - Maison de campagne
EB1702 5000 m2 6 Slaapkamers

In een bergachtig gebied met weilanden, uitgestrekte bossen en riviertjes ligt dit schitterende geheel op ongeveer 5.000m².

Bewoonbaar oppervlak: 300 vierkante meter
Soort Verwarming: hout, olie en vloerverwarming

Prijs: € 395.000 (Exclusief makelaarskosten, exclusief notariskosten)

De natuur is overweldigend in ieder seizoen. Dit bijzondere pand bestond oorspronkelijk uit twee boerderijen. Het is als eenheid in zijn geheel gerestaureerd.
Er zijn tuinen aangelegd met verschillende terrassen en het water van eigen bronnen is gebruikt voor waterpartijen Het geheel heeft hierdoor een sfeervolle maar ook spannende uitstraling gekregen.
Door de aparte ligging van huizen en schuren heeft het iets weg van een minidorpje met allerlei verschillende niveaus, doorkijkjes, zitplekjes en uitzichten. Het geheel bestaat uit twee royale woonhuizen, drie grote en vier kleine schuren en een hangar.
Indeling: Er is een grote woonkeuken met daarin een 4-oven AGA fornuis. Deze keuken is het hart van de woning en is van alle kanten te benaderen. Er is zowel een terras aan de voor- als achterkant. Verder zijn er een zitkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een grote woonzolder. Goed geïsoleerd. Verwarming op olie, hout en vloerverwarming. Septic tank, water, elektra en telefoon zijn aanwezig.
Het tweede huis heeft een keuken met een authentieke broodoven in de schoorsteenhaard . De woonkamer heeft ook een grote haard. Het restauratiewerk is verricht. Nieuwe daken en schoorstenen, ramen en deuren, vloeren, isolatie, loodgieterswerk en electriciteit zijn gerealiseerd. Het huis kan verder ingedeeld worden naar wens. Er is ruimte voor keuken, woonkamer, vier slaapkamers en drie badkamers. Er is verbouwd vanuit de gedachte om groepen te kunnen ontvangen waarbij toch de mogelijkheid van een individueel gevoel blijft bestaan. Door haar bijzondere uitstraling en de enorme ruimte die beschikbaar is voor zowel verblijf als atelier/werkruimte is dit project voor veel doeleinden geschikt. Met behoud van werkruimtes is een capaciteit van 20 personen goed mogelijk. Maar ook voor grote families die over meerdere wooneenheden willen beschikken is het een aantrekkelijk pand (nu 2 huizen maar meer mogelijk). In de aanleg van diverse faciliteiten (water, electriciteit, afvoeren) is rekening gehouden met uitbreidingen.
Gelegen in de Auvergne op 800 km vanaf Nederland. In een bergachtig gebied met weilanden en uitgestrekte bossen en riviertjes. De natuur is overweldigend in ieder seizoen.
Eerste voorzieningen op ongeveer 2km. Alle voorzieningen op ongeveer 20minuten. Op een half uurtje rijden ligt Vichy, een mondaine 19e eeuwse stad en thermaal kuuroord. Clermont-Ferrand ligt op een uurtje rijden.
Wilt u echter gewoon alleen maar lekker wonen in een fijn huis, midden in de natuur, dan hoeft u aan dit comfortabele object niets meer te doen.
Koffers pakken en direct genieten!
DPE volgt.

Soortgelijke objecten

Te koop

EB1723

Omgeving: Jaligny sur Besbre Bewoonbaar oppervlakte: ongeveer 200m² Prijs… Lees meer